Suomen Franchising-Yhdistys tiedottaa

Selaa kaikkia »

Spice Ice ja Robert's Coffee yhteispiste Espoon Entresseen

20.11.2008

TIEDOTE                          

20.11.2008

 

INGMAN SPICE ICE -JÄÄTELÖBAARIN JA ROBERT’S COFFEE -KAHVILAN YHTEISPISTE AVATAAN ESPOON ENTRESSEEN 25.11.2008

Yrittäjä Raimo Lönnroth avaa Ingmanin Spice Ice -jäätelöbaarin ja Robert’s Coffee -kahvilan yhteispisteen Espoon Entresseen. Uuden herkuttelupisteen avajaisia vietetään 25.11.2008. Jäätelöbaarin ja kahvilan yhteispiste tarjoaa kuluttajille monipuolisia jäätelönautintoja laajalla irtojäätelöiden ja Softisten valikoimalla sekä erikoiskahveja ja teetuotteita. 

Espoon keskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sen markkina-alueella asuu noin 57.000 ihmistä, joista lapsiperheitä on suurin osa. ”Alueen laaja väestöpohja ja erityisesti lapsiperheiden runsas lukumäärä vaikuttivat suuresti päätökseeni lähteä Spice Ice -yrittäjäksi juuri Espoon Entresseen” toteaa Raimo Lönnroth.

Spice Ice tarjoaa vahvan brändin ja hyvän kokonaisvaltaisen jäätelöbaari -konseptin, joka tarjoaa ”jokaisen makuun sopivat herkut”, kertoo Raimo Lönnroth. Toinen hänen omistamansa Spice Ice -jäätelöbaari sijaitsee Espoon Sellossa.

”Olemme hyvin iloisia, että kovaa vauhtia kasvava Spice Ice -ketjumme avaa seuraavan uuden pisteen juuri Entresseen”, kertoo myyntipäällikkö Kalevi Vuori Ingman Ice Creamilta. Spice Ice -jäätelöbaarit ovat muuttaneet suomalaisten jäätelönsyöntitottumuksia tarjoamalla kuluttajille mahdollisuuden nauttia jäätelöstä ympärivuotisesti myös kodin ulkopuolella. Uudessa Raimo Lönnrothin vetämässä jäätelöbaarissa espoolaiset pääsevät nauttimaan Spice Ice -ketjun monipuolisesta valikoimasta: tutuista raaka-aineista kootaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti jokaiselle mieleinen annos. Lisäksi jäätelöbaarin normaalia tarjontaa täydentävät ajoittaiset erikoistarjoukset sekä sesonkituotteet”, Vuori jatkaa.    

Entressen Spice Ice ja Robert’s Coffee -yhteispiste Espoossa palvelee Entressessä arkisin kello 10-20, lauantaisin kello 10-18 ja sunnuntain aukioloaikoina kello 12-18 ja joulun alla kello 12-20. 


Ingman Spice Ice ja Robert’s Coffee lyhyesti

Ingmanin franchising-periaatteella toimiva Spice Ice -jäätelöketju aloitti toimintansa vuonna 1997. Tänä päivänä ympärivuotisia Spice Ice -pisteitä on 33 Suomessa ja 8 Virossa. Spice Ice -konseptin perustana ovat Ingmanin kotimaiset irtojäätelöt ja Softis. Lisukkeina on tarjolla muun muassa kylmiä ja lämpimiä kastikkeita, karamelleja, hedelmiä ja marjoja. Spice Ice -pisteet tarjoavat valikoiman valmiiksi suunniteltuja annoksia, joista suosituimpia ovat Pyörremyrsky-annokset ja pirtelöt. Yhdistelemällä jäätelöitä erilaisten lisukkeiden kanssa asiakas voi luoda oman maun mukaisia herkullisia annoksia.

Robert Paulig perusti Robert’s Coffeen vuonna 1987 Helsingin Katajanokalle. Robert's Coffee on Pohjoismaiden suurin coffee shop -ketju, jolla on oma gourmet-kahvipaahtimo ja omat kahvit. Ketjulla on hallussaan koko kahvin tuotantoprosessi: pensaasta kuppiin saakka. Maun salaisuus on vastapaahdettu tummapaahtoinen gourmet-kahvi. Nykyään Robert’s Coffee -coffee shopeja on Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Tanskassa lähes 50.

 
Lisätietoja:

Kalevi Vuori, myyntipäällikkö, Spice Ice, Ingman Ice Cream Oy Ab, puh. (09) 272 001 tai 050 313 8972, sähköposti: kalevi.vuori@ingman.fi 

Raimo Lönnroth, Spice Ice -yrittäjä (Spice Ice ja Robert’s Coffee -yhteispisteen yrittäjä), puh. 0400 823 583, sähköposti: raimo.lonnroth@robertscoffee.com 

Spice Ice -kuvapankki: www.spiceice.fi, tuotevalikoima, kuvapankki-linkki.