Jäsenesittelyt

FRANCHISEANTAJAN YHTEYSTIEDOT
Franchiseantajayrityksen nimi: Taloasema Oy
Katuosoite (käyntiosoite): Äyritie 12 B
Postinumero ja postitoimipaikka: 01510, Vantaa
Puhelinvaihteen numero: 0407084817
Fax: -
Internetsivuston osoite: www.taloasema.fi
FRANCHISEANTAJAN TIEDOT
Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsenyys: Varsinainen jäsen
Franchiseantajayrityksen perustamisvuosi: 2009
Franchisingin aloitusvuosi: 2010
FRANCHISEKETJUN TIEDOT
Franchiseketjun toiminnan kuvaus: TALOASEMA on suomalainen, yrittäjävetoisesti toimiva isännöintiyritys. Taloasema-konsepti on suunniteltu asiakkaan todellisiin tarpeisiin niin, että yrittäjällä on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua. Tuotekehityksemme lähtökohta on ollut löytää palvelumalli, jossa sekä asiakas että yrittäjä voittavat. Ketju tarjoaa yrittäjän tueksi vahvat tukipalvelut taloushallintoon, juridiikkaan ja tekniseen isännöintiin. Meillä on katse huomisessa ja tekeminen tässä päivässä. Teemme töitä suurella sydämellä. Taloasema on valittu vuoden 2019 isännöintiyritykseksi.
Franchiseketjun alkuperämaa: Suomi
Franchiseantajan omien yksiköiden määrä Suomessa: 1
Franchiseyrittäjien yksiköiden määrä Suomessa: 36
Franchiseyrittäjien määrä Suomessa: 36
Yksiköiden kokonaismäärä muissa maissa: 0
TALOUSTIEDOT
Franchiseyrittäjän kokonaisinvestointitarve (ei sis. käyttöpääomaa) €: 30000
Liittymismaksu €: 16000
Yhteistyömaksu: 5 % liikevaihdosta
Markkinointi-/mainontamaksu: 2 % liikevaihdosta
Muut maksut €: 
Franchiseyrittäjäyksikön arvioitu liikevaihto 1. vuonna €: 60000
Franchiseyrittäjäyksikön arvioitu liikevaihto 2. vuonna €: 120000
Franchiseyrittäjäyksikön arvioitu liikevaihto 3. vuonna €: 180000
YRITTÄJÄREKRYTOINTI
Alkuperäisen franchisesopimuksen kesto: 8 v
Jatkosopimuksen kesto: 8 v
Franchiseyrittäjän profiili: Sinulla voi olla kokemusta erilaisista projektinjohtotehtävistä, kiinteistöalasta tai esimerkiksi myynnistä ja markkinoinnista. Voit olla luontaisesti numeroista tai talousluvuista kiinnostunut. Merkittävää on, että haluat tehdä suomalaisesta asumisesta sujuvampaa.

Haluat olla mukana vaikuttamassa isännöintialan monipuolistuvaan kysyntään ja perinteisten käytäntöjen modernisointiin. Taloaseman tuella opit kaiken tarvittavan isännöintialasta ja saat maan parhaat asiantuntijat yrittäjyytesi tueksi. Jos sinulla on vahva menestymisen ja yrittämisen halu, meidän kanssamme kukoistat.
Alkavan franchiseyrittäjän koulutus: Taloasema-akatemia, 6 koulutuspäivää. Koulutamme sinusta Taloasema-isännöinnin ammattilaisen ja tarjoamme parhaat mahdolliset lähtökohdat yrittäjyydelle. Intensiivisen koulutusjakson lisäksi saat käyttöösi Taloaseman isännöinnin käsikirjat ja perehdytyksen Taloaseman tuotteisiin.

Kouluttajina akatemiassa toimivat maan parhaat ja kokeneimmat isännöinnin asiantuntijat, joilla on kokemusta myös yrittämisestä. Isännöintikoulutuksen lisäksi myynnin ja markkinoinnin sekä johtamisen ammattilaiset tarjoavat sinulle arvokasta valmennusta.
Franchiseyrittäjän jatkokoulutus: Yrittäjällä on käytössään käsikirja. Lisäksi järjestämme kerran vuodessa Yrittäjäpäivät, kerran vuodessa Taloasema-päivät sekä webinaareja ja räätälöityjä koulutuksia tarpeen mukaan. Pidämme yrittäjämme ajantasalla isännöintialan muutoksissa.
Franchisepaketti: Tarjoamme valmiin konseptin, isännöinnin tuotteet, isännöinnin perusteellisen käsikirjan sekä kattavan perehdytyksen palveluprosessiin ja tuotteisiin. Lisäksi saat käyttöösi internetissä toimivan ohjelmiston asiakassivustoineen, sekä tekemisen tueksi talouden, hallinnon, juridiikan ja tekniikan palvelut. Valmiit ja testatut markkinoinnin ja myynnin prosessimme varmistavat yrityksesi tasaisen kasvun ja menestyksesi yrittäjänä.
Ajankohtainen franchiseyrittäjärekrytointitarve: Kyllä
Rekrytointitarpeen kuvaus: Jatkuvasti koko Suomi, soita ja tiedustele tarkemmin.
Franchiseantajan franchiseyrittäjärekrytointisivut: taloasema.fi/yrittajaksi
Franchiseyrittäjärekrytoinnin yhteyshenkilö: Mira-Monica Melin
Franchiseyrittäjärekrytoinnin sähköpostiosoite: mira-monica.melin@taloasema.fi
Franchiseyrittäjärekrytoinnin puhelinnumero: 0407084817
Franchisesopimus tarkastettu: 05/2014