Jäsenesittelyt

FRANCHISEANTAJAN YHTEYSTIEDOT
Franchiseantajayrityksen nimi: MPY Telecom Oyj
Katuosoite (käyntiosoite): Mikonkatu 16
Postinumero ja postitoimipaikka: 50100, Mikkeli
Puhelinvaihteen numero: 0306703000
Internetsivuston osoite: www.digitalkkarit.fi
FRANCHISEANTAJAN TIEDOT
Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsenyys: Varsinainen jäsen
Franchiseantajayrityksen perustamisvuosi: 2005
Franchisingin aloitusvuosi: 2006
FRANCHISEKETJUN TIEDOT
Franchiseketjun toiminnan kuvaus: Digitalkkarit on valtakunnallinen Digitalkkarit-ketju. Ketjumme perustettiin vuonna 2005 Lilli Digitalkkari nimellä. Tavoitteenamme on asiakkaidemme digiarjen helpottaminen. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja asiakkainamme ovat niin kuluttajat kuin pienyritykset. Toimintaamme kuuluu älykodin-ja toimiston tietotekniikka sekä viihde-elektroniikka tuotteiden opastus-, asennus-ja tukipalvelut sekä kuukausimaksulliset huolenpito- ja tietoturvapalvelut. MPY Online verkkokaupan kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tietotekniikka ja viihde-elektroniikka tuotteet avaimet käteen periaatteella. Toimintamme on vahvassa kasvussa ja tulemme tulevina vuosina laajenemaan uusille liiketoiminta alueille. Haemme jatkuvasti uusia Digitalkkarit yrittäjiä. Vahva konsepti ja valtakunnallisuus sekä osaavat yrittäjät ovat Digitalkkarit toiminnan vahvuuksia. Digitalkkarit jälleenmyyjinä toimivat alan johtavat kodinkoneketjut ja uusia yhteistyömalleja haetaan jatkuvasti.
Franchiseketjun alkuperämaa: Suomi
Franchiseantajan omien yksiköiden määrä Suomessa: 1
Franchiseyrittäjien yksiköiden määrä Suomessa: 12
Franchiseyrittäjien määrä Suomessa: 12
Yksiköiden kokonaismäärä muissa maissa: 0
TALOUSTIEDOT
Franchiseyrittäjän kokonaisinvestointitarve (ei sis. käyttöpääomaa) €: 5 000 – 20 000 €
Liittymismaksu €: 4000
Yhteistyömaksu: 
Markkinointi-/mainontamaksu: 
Muut maksut €: Digitalkkarit yrittäjä tarvitsee toimintaansa pakettiauton sekä tietotekniset valmiudet.
Franchiseyrittäjäyksikön arvioitu liikevaihto 1. vuonna €: 25 000
Franchiseyrittäjäyksikön arvioitu liikevaihto 2. vuonna €: 40 000
Franchiseyrittäjäyksikön arvioitu liikevaihto 3. vuonna €: 55 000
YRITTÄJÄREKRYTOINTI
Alkuperäisen franchisesopimuksen kesto: 1 vuotta
Jatkosopimuksen kesto: 3 vuotta
Franchiseyrittäjän profiili: Odotamme hakijalta joko teknistä peruskoulutusta tai työn/harrastuksen kautta haettua vahvaa alan osaamista. Yrittäjähenkinen ja vastuullinen. Nopea ja utelias oppimaan uutta jatkuvasti kehittyvästä tekniikasta. Halu auttaa ja ratkaista Digitalkkarit asiakkaiden teknisissä ongelmissa sekä opastaa laitteiden paremman käytön. Digitalkkarit yrittäjä toimii alueellaan itsenäisenä yrittäjänä. Odotamme myyyntihenkisyyttä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Sillä Digitalkkarit yrittäjä vastaa omalla alueellansa myös yhteistyöstä jälleenmyyjien kanssa sekä omasta alueellisesta myynnistään. Digitalkkarit yrittäjällä tulee olla nuhteeton tausta.
Alkavan franchiseyrittäjän koulutus: Ennen toiminnan aloitusta on alkukoulutus, jossa koulutetaan MPY:n tapaan toimia, Digitalkkarit järjestelmät sekä tuotteet ja Digitalkkarit konseptin mukainen toiminta. Lisäksi käydään läpi Digitalkkarit ketjun jälleenmyynti konsepti.
Franchiseyrittäjän jatkokoulutus: Täydennyskoulutus yksi tai kaksi kertaa vuodessa Digitalkkaritpäivillä sekä yhteistyökumppanin järjestämät koulutukset.
Franchisepaketti: Koulutukset, Digitalkkarit järjestelmän lisenssit ja niiden käyttöoikeudet, Digitalkkarit käsikirjat, MPY Online verkkokauppa. MPY Palveluiden vahva markkinointituki sisältää valtakunnallisen mainonnan sekä alueelliset markkinointimateriaalit, käyntikortit, olemassa olevat jälleenmyyjien ketjusopimukset, muiden Digitalkkarien tuki. Tarvittaessa avustamme yrittämisen perustamiseen liittyvissä asioissa. Hoidamme myös loppuasiakas laskutuksen, joten investointeja laskutusjärjestelmiin ei Digitalkkarit yrittäjä tarvitse.
Ajankohtainen franchiseyrittäjärekrytointitarve: Kyllä
Rekrytointitarpeen kuvaus: Koko Suomi
Franchiseantajan franchiseyrittäjärekrytointisivut: www.digitalkkarit.fi
Franchiseyrittäjärekrytoinnin yhteyshenkilö: Sari Ruuskanen
Franchiseyrittäjärekrytoinnin sähköpostiosoite: sari.ruuskanen@mpy.fi
Franchiseyrittäjärekrytoinnin puhelinnumero: 030 670 3067